Ruilen en retourneren

Retourneren 

Let op: kleding in de Sale (met 40% korting of meer) kan niet geretourneerd worden. 

Andere artikelen (dan kleding) met meer dan 30% korting kunnen ook niet retour worden gestuurd.


Hoe werkt retourneren?

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Je kunt artikelen tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden retourneren. Echter voor sale artikelen geldt een retourtermijn van 8 dagen. 

De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer 6,95 per pakket in NL en ongeveer 8,75 per pakket in BE, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder.

Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 
Vermeld bij je retourpakketje duidelijk het ordernummer.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. 

Indien door het retour sturen de orderwaarde zakt tot onder het gratis verzendbedrag dan zullen wij de verzendkosten in mindering brengen op het terug te betalen bedrag. 

Ruilen

Wilt je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met [email protected]. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.
Ook hierbij geldt een termijn van 14 dagen na ontvangst (en 8 dagen bij sale artikelen).

Bezorgadres wijzigen

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.