Ruilen en retourneren

Retourneren 

Let op: artikelen met meer dan 30% korting kunnen niet retour worden gestuurd. Bij kleding geldt dat artikelen met 50% korting of meer niet meer geretourneerd kunnen worden. 

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Je kunt artikelen tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden retourneren. Echter voor sale artikelen geldt een retourtermijn van 8 dagen. 

De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder.

Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele verpakking aan de ondernemer geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 
Vermeld bij je retourpakketje duidelijk het ordernummer.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. 

Ruilen

Wilt je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met [email protected]. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.
Ook hierbij geldt een termijn van 14 dagen na ontvangst (en 8 dagen bij sale artikelen).

Bezorgadres wijzigen

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.