Minions Limited Edition | 15 cans

€22,95
Op voorraad
Shop deze Minions limited edition klei set met 15 potjes van Hey Clay! bij MixMix. Met deze set kun je diverse minion figuren kleien.

Shop deze Minions limited edition klei set met 15 potjes van Hey Clay! bij MixMix. Met deze set kun je diverse minion figuren kleien.

Boetseer prachtige figuren met de unieke, zachte en lichte klei van Hey Clay! met de bijbehorende app creëer je de meest mooie figuren. De klei plakt niet en kun je laten uitdrogen, zodat er met de kunstwerkjes gespeeld kan worden. Met de bijgeleverde app leren kinderen nieuwe technieken, het opvolgen van een instructie stappenplan. 

Kenmerken van Hey Clay:

  • Lichtgewicht en flexibele modelleerklei voor kinderen: deze gemakkelijk te vormen klei geeft een uniek gevoel, is comfortabel op de huid en ruikt heerlijk, het is uiterst zacht, flexibel en plakt niet.
  • Veilig en gemakkelijk te gebruiken: deze luchtdrogende klei is niet giftig, plakt niet aan handen en veroorzaakt geen vlekken op andere voorwerpen. De klei droogt binnen 24 uur en elk stuk zit in een apart blik voor gemakkelijke opslag en herhaald modelleren.
  • Leuke app: Bewaar de inhoud in de app met de promotiecode in de verpakking. Je krijgt gratis toegang tot de Hey Clay app, die een fascinerende en inspirerende gids is voor creatieve modelleerklei voor kinderen. Beginnend met eenvoudige vormen zullen ze al snel verbazingwekkende kleivogels maken, net als echte beeldhouwers. Je zult versteld staan van de creaties van je kind.

 

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen