Magna Tiles | Stardust 15 stuks

€29,95
Op voorraad
Magna Tiles | Stardust 15 stuks

De Magna-tiles sets stimuleren creatief bouwen met open einde, waardoor ze een waardevol educatief hulpmiddel zijn voor pedagogische professionals en ouders. Terwijl kinderen in hun verbeelding duiken, leren ze waardevolle STEM-concepten (Science, Technology, Engineering en Mathematics) en verkennen ze onderweg nieuwe omgevingen.

De magnetische vormen zijn gemaakt voor kinderen vanaf 3 jaar. Ze zijn gemakkelijk vast te pakken door kleinere handen en worden magnetisch aan elkaar gekoppeld met een bevredigende "klik". Ze zijn duurzaam genoeg voor gebruik in de de kinderopvang, bso, speelkamer of het klaslokaal en zelfs buiten.

Het magnetische dierenspeelgoed is compatibel met andere bouwsets uit de Magna-Tiles familie, zodat kinderen hun wereld gemakkelijk kunnen uitbreiden met de vormen die er al zijn. Naarmate kinderen groter worden zijn ze steeds meer in staat uitgebreidere ontwerpen te maken met meer details. 

De doorschijnende stukken zijn ontworpen om jarenlang intensief spel te weerstaan. Ze zijn verkrijgbaar in effen designs en met patronen en bevatten magnetische dierenvriendjes, zodat nieuwsgierige kinderen een heel nieuw leefgebied tot leven kunnen brengen. Bovendien staan er op elke doos leuke weetjes over de dieren met informatie over de dieren in de doos, zodat ze meer interesse krijgen in wetenschap, dieren en meer.

Leeftijd
Vanaf 3 jaar

Materiaal
De Magna-Tiles® Bos set is gemaakt van voedselveilig ABS-kunststof dat vrij is van BPA, latex en ftalaten voor kindveilig spelen. Ze zijn zo goed als onbreekbaar en eenvoudig te reinigen.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen